Evenement Sponsordag

Zondag 17 november 2019 vond de Sponsortocht Niels van Ekeren & performance voeding en topsport plaats bij het complex van JVR de Batauwers. Hoewel de buienradar maandag nog regen aangaf, bleek het een stralende dag te worden. Alle leden van TC de Batauwe, sponsoren en potentiële sponsoren van Niels waren uitgenodigd.

Om 10 uur hielden Niels van Ekeren (wielrenner bij Volker Wessels-Merckx Cycling team) en Guus Vaags (Keeper bij de Graafschap) een kort praatje. Ook werd de verzorgde sportvoeding van Sportvoedingwebshop.com uitgedeeld aan de deelnemers.

Om stipt kwart over 10 vertrokken ruim 30 deelnemers aan hun tocht van 50 of 75 km door het landschap van de Betuwe, ook werden de kasseien in Oranjestad Buren niet ontweken. Na 25 km werden de 4 groepen opgedeeld in niveaus, zo kon iedereen op zijn of haar eigen niveau presteren. In de snelste groep werden de laatste gelletjes uitgeknepen en de finale om het naambordje in Zoelen was in volle gang.

Na terugkomst werd een gezonde sportlunch voor de deelnemers verzorgt met de producten van AH-molenstraatje uit Tiel. Om half 2 begon Guus vaags met zijn presentatie over voeding. Waarom hadden we deze producten van onze sportlunch nou gebruikt?

Ook was er naast de gezonde sportlunch ruimte voor een lekker tussendoortje. Hierna volgde de presentatie van Niels van Ekeren waarin hij een uitgebreide presentatie gaf over zijn wielerseizoen en zijn ervaringen deelde met de mensen. Vol trots vertelde hij dat hij volgend jaar op continentaal niveau uitkomt als 2e jaars belofte. Ook werd iedereen hartelijk bedankt, want zonder sponsoren is het bedrijven van topsport niet mogelijk.

Tot slot werd de dag afgesloten met een quiz in de vorm van petje op petje af. De mensen waren bevlogen en bleken goed te hebben opgelet, want de slotvraag ging bepalen wie er met de hoofdprijs (sportvoedingspakket van Sportvoedingwebshop.com) naar huis ging. Het antwoord 150 etappes bleek het dichts bij de vraag: ‘Hoeveel touretappes hebben alle Nederlanders bij elkaar gewonnen?’ te zitten, en zo was de winnaar bekend en werd de dag in sfeer afgesloten.

Wilt u volgend jaar ook aanwezig zijn bij dit fantastisch sportevenement, word dan nu sponsor! Kijk voor meer informatie op de sponsorpagina.