Sponsoren gezocht

Ik ben op zoek naar bedrijven en mensen die mij willen helpen om mijn droom waar te maken door middel van sponsoring. Mijn grote droom is ooit als professioneel wielrenner te mogen deelnemen aan o.a. de Tour de France. De weg naar de top is lang en kostbaar.

Ik sta nu nog aan het begin van mijn sportcarrière en om verder te komen heb ik uw hulp nodig, het bedrijven van topsport is helaas een zeer kostbare zaak. Denk maar eens aan de kosten voor (internationale) wedstrijden, trainingen en materialen.

Dit zorgt voor hoge kosten, naast de gewone contributie. Deze kosten kunnen heel hoog oplopen en maar zelden zal het de sporter financieel iets opleveren en daarom ben ik nu op zoek naar sponsoren om mij te helpen, de weg naar mijn droom voor mij betaalbaar te houden.

Ik neem nu deel aan grote internationale meerdaagse wedstrijden, om mij te kwalificeren voor Europese Kampioenschappen en/of Wereldkampioenschappen. De wedstrijden duren meestal 2-3 dagen en zijn meestal niet naast de deur (bijvoorbeeld in België, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Italië  etc.) en uiteraard ook nationale wedstrijden in Nederland. Gemiddeld doe ik aan 5 tot 6 van dit soort grote meerdaagse wedstrijden mee en daarnaast aan nog wat kleinere wielerwedstrijden in Nederland. Al met al fiets ikgemiddeld 50 wedstrijden in het seizoen.

Helaas kun je topsport in Nederland niet geheel zonder financiële hulp van sponsoring doen. Sponsoren zijn van harte welkom om mij te steunen.

Het is aan u om geheel vrijblijvend te bepalen of u wilt sponsoren en hoe u wilt sponsoren. Elke gift groot en klein is welkom en zal 100% besteed worden aan mijn sport. Ik zoek bij voorkeur naar financiële sponsors, om het deelnemen aan Internationale wedstrijden, trainingen en materialen mogelijk te maken.

Elke sponsor krijgt, afhankelijk van de donatie, een plek, of zelfs een hele pagina ter beschikking, op mijn website. Daarnaast zal ik uw bedrijf regelmatig noemen in mijn stukjes op Facebook. Mocht u als sponsor zelf bepaalde wensen hierin hebben dan kunnen we dit natuurlijk bespreken.

Heeft u interesse en wilt u mij sponsoren, of wilt u meer informatie, neem dan doormiddel van de onderstaande adres contact met mij op.
Alvast hartelijk dank voor het lezen en hopelijk mag ik u begroeten als een sponsor.

Met vriendelijke groet,

Niels van Ekeren