Ga naar de inhoud

Arno Wallaard Memorial 2017

  • door

vandaag stond de Arno Wallaard Memorial op mijn programma. Een wedstrijd die ik zonder verwachtingen in ging en waar ik gewoon hoopte op een mooie uitslag en is een keer het geluk aan mijn zeide zonder het gerotzooi aan mijn fietspendalen.

Ik begon helemaal achteraan op de 140e positie maar wist al snel makkelijk naar voren te rijden. toch miste ik net de eerste waaier na 30 km koers. gelukkig ontstond er een goede samenwerking in de achtervolgende groep en wisten we met 15 man weer terug te keren bij de kopgroep. Ik had al te veel werk geleverd in het terugkomen en moest dit op het moment dat ik op de kant zat dan ook extra voelen in de benen. Doordat de groep nu uit 35 man bestond wou niemand doorrijden dus kwam de 3e groep ook weer terug.

Na 80 km koers reden we de dijk op, ik wist dat het hier zou breken maar door de terugkomst van de 3e groep raakte ik van achteren en eenmaal op de kant was ik telaat en er vormde weer een kopgroep zonder mij. Hierna weer in de 2e groep achtervolgen maar ditmaal zoude we niet terugkomen. Had het vandaag slimmer moeten spelen maar voor het eerst lekker op de fiets gezeten zonder last van mijn pendalen dus wel tevreden, de vorm is nog een beetje zoek maar toch al 31e in deze klassieker weten te worden. WACHT MAAR tot ik in vorm kom.

leerdam