Ga naar de inhoud

Kom in contact

Ben je op zoek naar een veelzijdige videograaf en podcastmaker die jouw verhaal op een unieke en pakkende manier kan vastleggen? Ik ben gespecialiseerd in het creëren van visueel aantrekkelijke en meeslepende content die jouw merk naar een hoger niveau tilt.

Wat Ik Bied

Met ervaring in verschillende branches, ben ik beschikbaar voor:

  • Videoproducties: Van bedrijfsfilms tot persoonlijke portretten, ik zorg ervoor dat elke video de juiste boodschap overbrengt.
  • Podcastcreatie: Of je nu een informatieve, inspirerende of entertainende podcast wilt starten, ik help je bij elke stap, van concept tot publicatie.
  • Sportcontent: Mijn passie voor sport maakt me bijzonder geschikt voor het vastleggen van sportevenementen, het maken van promotiemateriaal voor atleten en sportteams, en het creëren van dynamische sportgerelateerde content.

Waarom Voor Mij Kiezen?

  • Diversiteit en Flexibiliteit: Ik ben inzetbaar voor een breed scala aan projecten en pas mijn stijl en aanpak aan op jouw specifieke wensen en behoeften.
  • Sport Expertise: Mijn unieke selling point is mijn specialisatie in sportcontent. Of het nu gaat om een aftermovie van een wielerevenement tot trainingsvideo’s of sportdocumentaires, ik weet precies hoe ik de energie en emotie van sport moet vastleggen.
  • Kwaliteit en Professionaliteit: Ik werk met professionele materialen om ervoor te zorgen dat elke productie van de hoogste kwaliteit is.

Laten We Samenwerken

Benieuwd wat ik voor jouw project kan betekenen? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek. Bel of stuur een e-mail en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Laatste projecten

Mijn laatste grote project bestond uit het vastleggen van de grootste gravelkoers ter wereld, namelijk Unbound 2024. Dit deed ik voor het BEAT cycling team, naast partnercontent voor op de socials maakte ik ook documateriaal voor In het Wiel (AD).