Ga naar de inhoud

DK tijdrijden 2018

Gisteren het DK  tijdrijden midden gereden, na nog niet helemaal hersteld te zijn uit engeland was deze tijdrit wel erg belangrijk voor de plaatsting van het NK tijdrijden.
Ook starte ik op mijn nieuwe tijdritfiets, even wennen maar superblij mee, met dank aan het Monkey Town CT team en Fietsdomein waar hij helemaal is opgebouwd.

Om 19:27 was ik klaar voor de start en vertrok ik over een rondje van 14.5km door de polder. Met een tijd van 18:45 wist ik de finishen met zo een 46.9 gemiddeld km/uur.

Dit moest zeker genoeg zijn voor een plaatsing van het NK tijdrijden. Maar omdat de organisatie er met de tijden niet meer uit kon komen bleek gisteren avond de uitslag nog niet beslist, zonden hopelijk komt de uitslag nog maar ben zeker tevreden na zo een swaar weekend. Nu even rust en dan knallen in de Flevotour