Ga naar de inhoud

Een nieuwe stap in het radio avontuur

  • door

Sinds een tijdje ben ik achter de schermen actief bij de NPO Campus. Ik volgde hiervoor een tijdje geleden een masterclass over hoe je moet presenteren op de radio en daarna mochten we onze korte presentatie pitchen in de off air studio. Want na mijn wielercarrière wil ik heel graag mijn droom als radio DJ najagen.

Vervolgens kreeg iedereen individueel van de coaches bij de Campus (opleidingstraject van de NPO voor 3fm) te horen in wie ze wat zagen en wilde investeren. Ik kreeg te horen dat ze graag met mij verder wilde! Dat vond ik ontzettend vet en gaaf!

Inmiddels heb ik al een studiotraining van 3FM radio dj Joost Schulte gehad en ben ik al 4 weken druk op het Mediapark in de off air studio bezig om mijn demo voor de opleidingszender NPO KX zo goed mogelijk in elkaar te zetten. Hiervoor ontvang ik elke keer mooie feedback zodat ik mijzelf verder kan ontwikkelen.

Binnenkort mag ik mijn demo inleveren en krijg ik te horen hoe nu verder. Ik vind het in ieder geval super leuk om mijn avontuur met jullie te delen! Hieronder een leuke spreek waarmee in nu onder andere mee bezig ben 😊

#droomnajagen #radiodj #npocampus #cool #npokx #enthousiast