Ga naar de inhoud

Konings ronde van Amsterdam 2016

Vandaag de koningsronde van Amsterdam gereden.

Erg slecht weer met het inrijden maar gelukkig trok het weer toch nog wat bij toen onze wedstrijd van start ging. Onder de wedstrijd werd er veel gedemarreerd. Ook ik heb het vaak geprobeerd maar de hele tijd werd werd er meteen op mij gereageerd, wel nog zo een 3 rondes met 2 andere weg geweest maar dat was veel te vroeg dus liet ik me maar terug zakken.

Mijn benen voelde vandaag niet goed maar ik wist dat ik nog wel wat overhad voor de sprint dus zorgde ik dat ik de laatste ronde goed voorin zat zodat ik mijn sprint kon inzetten.

2E geworden in de sprint en dus uiteindelijk een mooie 4e plek behaald van de 66, wel jammer genoeg net naast het podium doordat er 2 jongens weg waren gereden.

leuk