Meteen naar de inhoud

Lus van Roden

15 juli stond de lus van Roden op mijn programma een criterium van 65 km.

Vanaf het begin erg aanvallend gereden en zo vaak in verschillende kopgroepjes weggereden. Veel punten voor de leidersprijs gepakt, en die ook gewonnen. In de laatste 10 rondes was ik weg met 2 man van de Zwaluwe. We kregen een mooie voorsprong en gingen rijden voor de overwinning. In de laatste ronde nog een mooie demarrage geplaatst maar er keerde een renner terug en dus liet ik de 2e renner ook terug komen zodat ik niet op de kop werd gedwongen.

Het werd een sprint, van achter me ging de laatste renner aan en ik probeerde meteen in het wiel te springen, moest eerst 2 meter laten maar kwam met meer snelheid terug en eroverheen. Maar ik kwam net te laat voor de overwinning, erg balen maar toch wel tevreden met mijn 2e plek en veel premies die ik heb behaald