Meteen naar de inhoud

Start nieuwe wieler seizoen 2016/2017

Sinds 2 maandjes ben ik weer een opbouw aan het maken voor het nieuwe seizoen. Volgend jaar zal ik uitkomen voor het junioren team van Monkey town cycling team. Ik ben erg blij om weer mooie wedstrijden te mogen gaan rijden voor dit team.

Drie maanden geleden ben ik weer hersteld verklaart van mijn gebroken elleboog, hierna heb ik eventjes rustig aan gedaan en sinds 2 maanden ben ik van start gegaan met een nieuwe trainer waar ik al veel lol en trainingsuren mee heb gemaakt. Een erg aardig vent en hij weet veel van wielrennen, ook begeleid hij me goed in de sportschool. Hij heeft al vele toppers begeleid en ik hoop een volgende topper van hem te mogen zijn. Samen gaan wij werken naar een sterk seizoen in 2017.

Ook heb ik voor volgend jaar een nieuwe tijdrit fiets bij elkaar gespaard om ook in de tijdritten goed te kunnen presteren. Natuurlijk zal ik dan ook meer op tijdritten moeten gaan trainen maar dat komt zeker goed. Nu de winter goed doorkomen en lekker mijn trainingsuurtjes maken en dan gaan wij knallen in het nieuwe seizoen van 2017

niels 11111 niels 11112