Ga naar de inhoud

Tour de Junior Achterveld.

Dag 1
Gisteren weer van start gegaan in tour de junior. Eerst s’ochtends de ploegenpresentatie gehad en daarna in de avonds de eerste etappe. In de eerste etappe als 4e geëindigd en vanmorgen de klimtijdrit gehad en daar ook de 4e plaats behaald. Nu vanavond de 2e etappe, hopen daar ook goed te scoren. Sta nu 3 in het algemeen klassement:

Dag 3
Ja hoor, vandaag de gele tui verovert!!
In de klassieker van 70 km , eerst goed voorin gereden en nog een keertje alleen weggeweest. Had 15 seconde maar daarna al weer snel teruggepakt dus heb ik mijn krachten toen maar voor in de finale gespaard. De laatste paar km goed voorin gebleven, en in de laatste km werd er door Kevin de Rijk, Thomas de blom, Bastiaan de Blom eens soort van kitteltrein gemaakt waar ik van kon profiteren, bedankt jongens. Uiteindelijk als derde uit de laatste bocht gekomen en gesprint. Uiteindelijk 3e in de sprint geworden en daardoor het geel verovert.  Nu morgen een tijdrit en criterium op het programma, hogelijk kan ik het geel behouden

geel junior 2015

Dag 4
Gisteren in de bergtijdrit 2 seconde uitgelopen in het algemeen klassement en savonds in de criterium goed voorin meegereden en aanvallen van goede mensen in het klassement geblokkeerd, kreeg laatste 8 rondes steek waarvan ik echt baalde maar heb me gele trui kunnen houden. Vanmorgen een tijdrit gereden en 6e geworden ben op de nummer 2 in het klassement weer 2 seconde verloren maar won ook 5 seconde op de nummer 3 van het algemeen klassement. De overwin ging naar me teammaat Kevin de Rijk die een grandioze tijdrit reed!

Vanavond kleine omloop en proberen de gele trui in me handen te houden ‪#‎nog2ettappestegaan‬ ‪#‎tourdejunior

Dag 5
Vandaag de slotcriterium van tour de junior afgelast door het slechte weer en dus geëindigd als gele trui drager. In het algemeen klassement 1e geworden en voor de groene trui 5e geworden. Vanavond prijsuitreiking, tour de junior 2015 gewonnen!

 

 

junior 3