Meteen naar de inhoud

Trainingskamp Loret de Mare Spanje

  • door

img-20170217-wa0017Op weg naar mijn eerste trainingkamp in het buitenland, spanje it is 🙂. Nu onderweg naar Barcelona om met de bus naar loret de mar te worden gebracht. En dan 9 dagen volop trainen met de monkeytown boys.

Vandaag 5 uurtjes op het programma, gisteren lekker rustdagje achter de rug na 3 dagen hard trainen.

Op de 2e dag gingen we voor het eerst in mijn carrière een berg beklimmen van 14 km lang, er werd al snel een wedstrijdje van gemaakt en de eerste renners moesten al vlug lossen om zo hun eigen tempo te pakken. Met een groepje van 5 man bleven we het tempo opvoeren en deed ik nog even een aanval maar dit was zeker niet een slim idee want daarna moest ik me best doen om weer aan te sluiten. De laatste 3 km omhoog hing ik aan het elastiek maar toen onze begeleiders in zicht kwamen had ik nog net energie om de renners toch nog in te halen en te winnen hierna even uitgerust bovenop en daarna aan de afdaling van 21 km begonnen, erg gaaf om mee te maken maar we moet nog wel hard aan het afdalen gewerkt worden.

De benen voelen nog steeds goed en het weer is fantastisch dus laat de rest van het training kamp maar komen.

Gisteren terug gekomen uit het zonnige lloret de mar. Een mooi trainingskamp achter de rug en ook meteen te horen gekregen dat ik geselecteerd ben om de eerste 2 klassieker van het seizoen te mogen rijden. Veel geleerd en voel met al erg sterk. Ook de klimmen gingen me erg makkelijk af en ik kwam goed met de besten mee omhoog.

img-20170221-wa0010

Aankomende zondag de eerste klassieker in belgië op het programma, Zepperen – Zepperen. Dit word mijn eerste wedstrijd en dan maar is kijken waar ik nu sta als eerste jaars junior. En dan 19 maart starten in de gp classic moerkerke -Damme met 19 km kasseien. Ik voel dat het een mooi seizoen gaat worden. Nog maar 6 dagen en de eerste wedstrijd is een feit