Ga naar de inhoud

Winst Ronde van Geel (Belgie)

Wat een dag, vandaag eindelijk na een tijdje mijn 2e overwinning van het seizoen binnengehaald  en wat voor een.

Samen met mijn ploegleider Dick wesseling gingen we naar een wedstrijd in België van 86 km lang over een omloop van 5 km. Dus 18 rondjes knallen met 42.6 km per uur gemiddeld. Goed mijn ritme in de wedstrijd gevonden. De hele tijd sterk vooraan gereden en 4 rondes voor het einde met een medevluchter het hazenpad gekozen. We reden erg hard samen maar ik deed vooral al het kopwerk. Hij zat kapot maar ik bleef hem motiveren om te blijven rijden zo hard als hij kon. Maar in de laatste 6 km kon hij mijn wiel echt niet meer houden en besloot ik alleen door te gaan. Met max 25 seconde voorsprong knalde ik door. En in de laatste 3 km zag ik het peloton komen en dus nog harder op de pendalen gaan staan. Na de laatste bocht zag ik dat het mijn dag was, ik wist dus solo de streep te halen, wat een fantastische dag

Morgen met mijn team nog even trainen voor het Nederlands Kampioenschap ploegen Tijdrit. Maar eerst nog even genieten van deze overwinning #superblij #overwinning2 #na6 #2eplaatse